ProChrist Wierden en omstreken   
NieuwsFlits 4   
1 februari 2010

U bent het licht van de wereld,
een stad die op de berg ligt, kan niet verborgen blijven.
(Dit zegt Jezus in Matteüs 5:14)
 


Doe mee!
Nu elke week medewerkersbijeenkomsten

Elke donderdagavond van 7 tot 8 uur vinden de medewerkers-bijeenkomsten van ProChrist plaats. Daar komen steeds meer mensen op af! U bent van harte welkom in Gebouw Hebron, achter de Dorpskerk in Wierden (Burg. J.C. van den Bergplein 3).
Deze avonden zijn voor medewerkers en voor mensen die misschien medewerker willen worden. Voor allerlei grote en kleine klussen zijn vrijwilligers nodig. We praten u wekelijks bij over de voorbereidingen, u kunt vragen stellen en met ideeën komen.
 
Kijk op de site voor meer info. Daar kunt u zich ook nu al aanmelden als medewerker: www.prochristwierden.nl
 
Denk mee!
Mini-conferentie met Ulrich Parzany

Donderdagavond 18 februari komt dominee Ulrich Parzany naar Wierden om kennis te maken met de medewerkers (Zorg dat u erbij bent!).
's Middags is hij ook al in Wierden. Dan om een miniconferentie te leiden over evangelisatie. Deze bijeenkomst is bestemd voor predikanten, voorgangers en medewerkers van evangelisatiecommissies.  Meer informatie hierover is te vinden op http://prochristwierden.nl/media/nieuwsflits/nieuwsflits3.html Stuur deze link of deze mail s.v.p. door aan uw voorganger, pastor of predikant. Misschien kent u ook mensen die betrokken zijn bij evangelisatiewerk. Zij zijn hartelijk welkom op deze bijeenkomst!
 
Dit zijn de data voor de medewerkersavonden:
4, 11, 18 en 25 februari, 4 en 11 maart.
Noteer ze vast in uw agenda.
 
Deze NieuwsFlits liever op een ander e-mailadres ontvangen? Of Stelt u de toezending niet op prijs? Klik dan op de link onderaan om dit door te geven.