ProChrist Wierden en omstreken   
NieuwsFlits 8  
16 maart 2010

Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand komt tot de Vader dan
door Mij.
Jezus


 
De tweede avond zit er al weer op. Opnieuw meer dan 200 mensen. Opnieuw een opzienbarend levensverhaal: een moslimjongen die in een droom Jezus ontmoet en zijn leven in Gods handen legt. Zelfs zijn moslimvrienden verlangen ernaar Jezus te leren kennen, een doodzonde binnen de islam.
 
Ulrich Parzany sprak over het thema: ‘Allah, Jezus, Boeddha,… ’t is allemaal hetzelfde’. “Wie dat zegt”, stelde Parzany, “heeft zich nog nooit echt verdiept in deze religies.”  Hij legde de verschillen uit tussen het boeddhisme, de islam en het christendom en benadrukte dat Jezus Christus het bewijs is van Gods liefde voor ons.
 
Ook deze avond besloten enkele bezoekers de keuze voor een leven met Jezus Christus te maken.
 
Vanavond dinsdag 16 maart gaat het over: ‘Ik wil wel geloven, maar mijn verstand niet’. U bent van harte welkom in Het Anker. Uiteraard zal dominee Parzany spreken; vanavond treedt ook de zangeres Frieda Bosch op.
 
Kom en neem buren, vrienden en collega’s mee!
 
LET OP! Vrijdag: ProChrist in de Dorpskerk Komende vrijdag 19 maart speelt ProChrist zich niet af in Het Anker, maar in de Dorpskerk van Wierden, Burg. J.C. van den Bergplein 3. Het zal een bijzondere, muzikale happening worden met een organist en een panfluitist. En natuurlijk met dominee Ulrich Parzany.
 
Geld Er zit nog steeds een gat in de begroting: Er is 23.700 euro nodig. Er is 9.000 euro binnen. Het bankrekeningnummer is: 63.58.01.981 t.n.v. ProChrist te Wierden. Geef!
 
Meer weten? Kijk op http://www.prochristwierden.nl Stuur vragen of suggesties naar info@prochristwierden.nl
 
ProChrist is van 14 t/m 21 maart. Zaal open om 19.00 uur. Aanvang om 19.30 uur. Toegang gratis. Koffie gratis.
 
 
Stuur deze Nieuwsflits gerust door!  Deze Nieuwsflits liever op een ander e-mailadres ontvangen? Of Stelt u de toezending niet op prijs? Klik dan op de link onderaan om dit door te geven.