ProChrist Wierden en omstreken
NieuwsFlits 9
18 maart 2010

Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen.
(Jezus in MattheŁs 28:19)


Veel bezoekers
Het gaat lekker met ProChrist! De avonden zijn boeiend en trekken veel bezoekers. Gisteren waren maar liefst vierhonderd mensen in Het Anker! Komt je vanavond ook (weer)?
Alleen vrijdagavond: ProChrist in Dorpskerk
Mocht je morgenavond naar ProChrist willen, let dan op! Want vanwege een ander feest in Het Anker, vindt vrijdagavond 19 maart het feest van ProChrist plaats in de Dorspkerk in Wierden.
ProChrist 19 maart: Het leven is zinloos
De straatinterviews, het levensverhaal en de toespraak van Ulrich Parzany staan in het teken van het thema: Het leven is zinloos. De muzikale omlijsting wordt deze avond verzorgd door het bijzondere duo Erik Pastink en Willem Jan Tinke, organist en panfluittist. Vanaf 19.00 uur staan de deuren van de Dorpskerk wagenwijd open en om 19.30 uur start het programma. Iedereen van harte welkom!
Laatste nieuws op website
Een ProChrist-avond gemist? Weten wat er vanavond op het programma staat? Een gift schenken? Een bericht achterlaten in het gastenboek? Het kan allemaal via de site: http://www.prochristwierden.nl

ProChrist is van 14 t/m 21 maart. Zaal open om 19.00 uur. Aanvang om 19.30 uur. Toegang gratis. Koffie gratis.
Stuur deze Nieuwsflits gerust door! Deze Nieuwsflits liever op een ander e-mailadres ontvangen? Of Stelt u de toezending niet op prijs? Klik dan op de link onderaan om dit door te geven.