ProChrist Wierden en omstreken   
NieuwsFlits 3   
19 januari 2010
 

Als de Heer het huis niet bouwt,
bouwen de mensen voor niets.
(Psalm 127:1)

 

U komt toch ook?!

Met die woorden uit Psalm 127 begonnen we twee weken geleden onze eerste voorbereidingsbijeenkomst voor ProChrist 2010. God maakt gebruik van onze inzet en onze talenten, maar het slagen van iets wat we voor God doen, hangt nooit alleen maar van onze inspanningen af. Dat is een bevrijdende gedachte, die ons lucht geeft en ons helpt ons vertrouwen alleen op God te stellen. Wij mogen ons inzetten, maar Hij doet het!

Om ProChrist 2010 tot een groot feest te maken, zijn er in totaal zo’n 200 medewerkers nodig. Rozen rondbrengen, koffie schenken, bezoekers ontvangen, meedraaien in gebedsteams, beeld en geluid regelen, gesprekken voeren… noem maar op. We zijn net begonnen en de eerste mensen hebben zich al aangemeld, maar u zult begrijpen dat er nog veel mensen nodig zijn. Denk er eens over na.

Bent u al eens medewerker geweest bij ProChrist? En u wilt weer mee helpen? Komende donderdag vindt de tweede medewerkersavond plaats. Kom ook.

donderdag 21 januari 19.00 - 20.00 uur
Gebouw Hebron, achter de Dorpskerk
Burg. J.C. van den Bergplein 3, Wierden

Misschien wilt u eerst komen kijken om te zien wat ProChrist eigenlijk is? Prima, u bent natuurlijk nergens toe verplicht.  Maar als u zich nu al wilt aanmelden, surf dan naar www.prochristwierden.nl en geef u op via de button ‘contact’.

De volgende medewerkersavonden zijn ook al bekend:
4, 11, 18 en 25 februari, 4 en 11 maart.
Steeds op donderdag van 19.00 - 20.00 uur. Zet ze in uw agenda.

Eén van deze avonden is extra belangrijk: op 18 februari komt Ulrich Parzany naar Wierden om kennis te maken met alle medewerkers.

Stelt u de toezending van deze NieuwsFlits niet op prijs? Klik dan op de link onder de nieuwsbrief om u af te melden.